Vill du på ett enkelt sätt förlänga utesäsongen och få en mer bekväm och ombonad uteplats på köpet? Då är en terrassvärmare en produkt du verkligen ska kika lite närmare på. Terrassvärmare i form av gasolvärmare, infravärme eller allra mysigast en vedspis som ger en behaglig värme på uteplatsen eller altanen och blir samtidigt en naturlig samlingsplats.

Vedeldad terrassvärmare

Den vedeldad terrassvärmaren är helt klart det ekologiska originalet. Redan på stenåldern gjorde människor en eld utan för grottan som de samlades och myste runt. På info.gardenfire.se hittar du inspirerande och snyggt designade vedeldade terrassvärmare av högsta kvalitet för placering utomhus. Du kan här även läsa om produktnyheter och botanisera bland tillbehören.

Investera i en terrassvärmare - Köp originalet!

Att investera i en terrassvärmare behöver inte vara en särskilt betungande utgift, framför allt inte om man ser till att varje användning inte kostar många kronor. Det är något speciellt med att kunna sitta ute på verandan eller i trädgården lite tidigare på våren och lite senare på hösten än normalt. En investering i en terrassvärmare är helt enkelt en investering i en högre livskvalitet.

Terrassvärmare med ved som bränsle

Det finns terrassvärmare i många varianter och utformningar. När det gäller våra så är bränslet ved. Håll med om att känslan från en eld som brinner är äkta och exklusiv. Sådana terrassvärmare finns både som fristående modeller och flyttbara modeller som du enkelt monterar.

Terrassvärmare med lägre energikostnad

Om du vill ha en ökad mysfaktor och förmodligen också lägre energikostnader då ska du välja en värmare som använder ved som energikälla. Här på hemsidan finner du länkar till vår webbshop där du enkelt kan fraktfritt beställa hem en modell som faller dig i smaken. Du kan helt enkelt klicka dig vidare rätt in i webbshoppen där den eldstad som fallit dig i smaken finns. Här hittar du verkligen terrassvärmare och altanvärmare i många spännande utformningar.

Till våra terrassvärmare samt andra ved- och eldprodukter >>>

svnlenfifrdeit

Följ oss...

WoodWall väggpanel - klicka nedan!