Kampanjer & nyheter

Nedan kan ni ta del av nya produkter i webbshoppen, utveckling av våra befintliga produkter samt våra kampanjer & paketerbjudanden. Dessa kan nu även få direkt i ert facebookflöde. Det åstadkommer ni genom att besöka www.facebook.com/gardenfire och gillar oss (riktigt mycket). :-)

 


Quad – eldstad för pellets – är en ny revolutionerande trädgårdsprodukt som både är en trevlig möbel samtidigt som den förgyller kvällarna med värme, ljus och trivsel. Den passar även utmärkt som en ett varmt välkomnande vid entrén till era gäster.

Vänner! Nu har vi äntligen en uppdaterad superfräsch hemsida. Vår helt nya plattform för information och marknadsföring är alltså verklighet. Den är försedd med en nyhetsblogg med RSS-flöde till Facebook. 
- Så gilla oss gärna på Facebook!

Redan på stenåldern gjorde människor en eld utan för grottan som de samlades och myste runt. På www.gardenfire.se hittar du inspirerande och snyggt designade vedeldade terrassvärmare av högsta kvalitet för placering utomhus.

En nyhet som vi är extra stolta över är vedväggen WoodWall där ni själva kan montera upp en dekorativ fondvägg i äkta björkved.

Vi är stolta över att Luleå Hockey vände sig till oss då de ville förbättra en av deras barer som besöktes av såväl bortalagets som egna fans.

svnlenfifrdeit

Följ oss...